dijous, 28 de setembre del 2017

El grup Menestrils guanyadors del premi 9 d’Octubre d’Ontinyent


L’Ajuntament d’Ontinyent reconeixerà enguany al grup Menestrils als premis ‘9 d’Octubre’ per la seua tasca en benefici de la societat a diferents àmbits.

9 d'octubre Ontinyent Menestrils


Així s’ha acordat aquest dijous per consens de l’alcalde i tots els grups polítics representats en l’Ajuntament, un sistema que es ve aplicant des de 2012. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que la tria dels homenatjats “naix del consens i de la vocació de que sols des de la unió sorgeix la força, l’única veritat naix de la suma de totes les veritats, i com a alcalde estic orgullós de totes les persones i entitats guardonades, que representen a la societat ontinyentina”, manifestava.


Grup Menestrils premi 9 d'octubre Ontinyent
Grup Menestrils premi 9 d'octubre Ontinyent 



Quant als mèrits dels guardonats,

El grup Menestrils estudia i interpreta, des de 1991, música de l’època medieval, destacant el període compres entre els segles XI-XV de la nostra música. D’ells, es reconeix la seua implicació en la cultura popular actual, especialment a Ontinyent amb la seua participació en la recuperació del Cant de la Sibil·la i la creació del ball dels Gegants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada