dimarts, 27 d’abril del 2021

Concert Menestrils CIMM Valldigna 2 de Maig


L'amor no salvarà aquest condemnat món, però el farà més digne”: Menestrils presenta ‘Ahabáh diumenge 2 de Maig a la Valldigna.

Les entrades per al concert, de caràcter gratuït i aforament limitat, ja estan disponibles prèvia reserva telefònica en el CIMM.

El  Centre Internacional per a la Investigació i Interpretació de la Música Medieval (CIMM)

Concert Menestrils Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna

La música de les tres cultures sona aquest dissabte 2 de maig a la Valldigna. El Centre Internacional de Música Medieval (CIMM) continua la seua programació d'actuacions en directe per a posar en primera línia la riquesa de la música medieval interpretada amb rigor i amb una aproximació contrastada, amb el concert de la formació valenciana Menestrils.

Concert Menestrils Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna

La cita és en el Monestir de la Valldigna a les 12.00 hores i l'entrada gratuïta es pot reservar en el telèfon 962 812 535

El concert es realitzarà a l'Església de Santa María, de molt major aforament, a diferència dels realitzats anteriorment en l'almàssera.


Mara Aranda Concert Menestrils CIMM Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna

Sobre aquest tema, confirma la seua directora, Mara Aranda, que “aquesta decisió està motivada perquè totes les activitats presentaven sempre el mateix quadre, ple absolut, sent nombrós el públic que es quedava sense accés als concerts per la limitació d'aforament. 

Les entrades s'esgotaven als pocs minuts d'obrir-se les taquilles. 

El canvi a un espai més ampli permetrà donar cabuda a valencianes i valencians, així com a visitants de qualsevol punt. Tots són benvingudes, benvinguts”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada