dissabte, 22 de febrer del 2020

Mig Any Fester Ontinyent 2020

La plaça Major, el carrer Regall, la plaça de Baix i els carrers de La Vila es convertiran en l’escenari ideal per recrear l’època medieval i transportar-nos al passat. Els carrers s’omplin de colors, aromes i sorolls, on es combina perfectament un clàssic del mercat, com és la mostra d’oficis, amb un autèntic basar àrab. Si veniu, podreu conèixer com treballaven abans els ferrers, afiladors, esparters, tallistes i altres oficis antics. Embarca’t amb aquest apassionant viatge cultural i sensorial! Les cercaviles musi-cals i la dansa, components molt destacats de les festes medievals, també estaran presents i ompliran els carrers de música d’altra època i representacions teatrals històriques en commemoració del 775 aniversari d’Ontinyent Vila Reial. 

Menestrils

En aquesta edició de mercat trobareu, a més a més, gran quantitat de parades d’artesania situades a la plaça de Baix, al carrer del Regall i la plaça Major, 

Mig Any Fester Ontinyent 2020 Menestrils
 Cercavila al Mercat Medieval d'Ontinyent itinerant Grup Menestrils


Mig Any Fester Ontinyent 2020 Menestrils

Mig Any Fester Ontinyent 2020 Menestrils

775 aniversari d’Ontinyent Menestrils

Mig Any Fester Ontinyent 2020 Menestrils

Mig Any Fester Ontinyent 2020

775 aniversari d’Ontinyent 2020

així com atraccions infantils, tavernes, productes tradicionals, exhibició de tir amb arc i moltes activitats d’animació de carrer, tot complementat amb una decoració autèntica que ens convidarà a viatjar en el temps.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada