diumenge, 16 de desembre de 2018

Cant de la Sibil.la 2018

Altre any torna el cant de la Sibil.la a Ontinyent, la representacio d'aquest acte es veura a l'església de Santa Maria el 22 de desembre.


Cartell El Cant de la Sibil.la 2018

El grup de música antiga Menestrils i la Colla de Campaners, organitzadors del Cant de la Sibil.la, amb el suport de la parròquia de Santa Maria i el patrocini de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ontinyent, tenen ja tots els preparatius a punt per a la representació, que una volta més s'acompanyarà de la interpretació dins de l'església de la “Dansa de la Mort” a càrrec del Grup de Danses d'Ontinyent.

El Cant de la Sibil.la 2018Totes dues representacions, juntament amb les interpretacions de “les Campanes de la Sibil·la” “Marxa Processiona" i "Dies Irae" conformen un espectacle medieval  que amb la col·laboració del Nou Orfeó, l’Agrupació Coral Llorens Barber d’Aielo de Malferit, l’Agrupació Musical d’Ontinyent, sent en total prop de 80 les persones que participaran a l’espectacle. La veu solista sera de Miquel Calabuig per la Dansa de la Mort, i pel Cant de la Sibil·la, Cecília Blanquer, Consol Rico i Laura Valls, sota la direcció musical de Francesc Tortosa. Cartell creat per la Colla de Campaners.

1 comentari:

  1. Un esdeveniment musical de tots els anys, dels que han passat desde el que existeix i imprescindible ja per tots aquells que vivim i dels vindran després fins que, any rere any,escolten també eixe presagi en que ens vaticina la Sibil·la amb eixe càntic:Que tots i totes,ara i sempre,som mortals!

    ResponElimina