divendres, 23 de setembre del 2016

Homenatge a Al Tall a Ontinyent

L’homenatge, que va tindre lloc el passat divendres 23 de setembre al Teatre Echegaray d’Ontinyent. I els vam poder donar les gràcies
Menestrils Al Tall
Al Tall 
Si tenim en compte que Ontinyent és bressol de músics, la combinació perfecta estava servida per a fer un bonic acte, i per això, la segona part de l’homenatge va ser una posada en escena de diversos temes d’Al Tall interpretats per una preciosa varietat de grans professionals de casa nostra: Gent del Desert, El Regall, Atzukak, Menestrils, Toni Violí, Noe, Miquel Gironés i el Grup de Danses d’Ontinyent.
Al Tall Menestrils
Un quintet format per Menestrils i Toni Violí cantaren a cappella “A Miquel Grau”. Perquè no podem oblidar.
Al Tall Menestrils
Era moment de canviar el to solemne que havia agafat l’acte. Escoltar “El bolero de l’Alcúdia”, amb lletra de Vicent Andrés Estellés i, en aquesta ocasió, amb la magnífica veu de Consol Rico va ser un autèntic plaer. En aquesta ocasió no eren dotze les parelles que ballaven, però les dos parelles del Grup de Danses d’Ontinyent van fer més que un bon paper.

El film explica la ronda de comiat dels escenaris del grup. S’hi poden veure els últims assaigs, les reaccions a l’anunci de retirar-se i les perspectives del futur de la música valenciana després de la seva desaparició, i també un recorregut per la trajectòria d’un grup que ha permés recuperar i reintroduir la música folk valenciana al propi país.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada