dijous, 20 d’octubre del 2011

MENESTRILS 20 ANYS


Menestrils cumplim 20 anys el dia 5 de novembre



Allà pel 1991 naixia a Ontinyent el grup de música MENESTRILS. Des d’aleshores, i de manera ininterrompuda, el grup ha indagat dins la llunyana i oblidada música medieval.

Fruit de la seua investigació són els centenars de concerts oferts per tot arreu, l’enregistrament de moltes d’aquelles melodies a la cassette ”La Música a la Cort de Jaume I” i als C.D. “Amors merce” i “Cançoner de St. Joan de les Abadesses”. També ho són la gravació d’un programa per a la RTVV, així com les de bandes sonores per a muntatges teatrals, sintonies de programes de ràdio o televisió i la participació tant a festivals internacionals com a festes de carrer.

El treball per la recuperació i conservació del patrimoni musical d’ Ontinyent es materialitzaria al C.D. “ Rode la bola” on es guarden les úniques gravacions del “Cant del Angelets”, “l’Asguinaldo de la Puríssima” i tantes cançons populars. Creacions com els “Gegants d’ Ontinyent” o el “Cant de la Sibil•la” podem dir que hui ja formen part del nostre patrimoni cultural.

Enguany MENESTRILS torna a Ontinyent després de cinc anys i vol celebrar el seu 20é aniversari amb un concert únic que pretén ser una mostra de tota aquesta trajectòria musical




MENESTRILS 20 ANYS 20 CANÇONS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada